Se oss


Det finns nästan alltid en Askersunds Manskör konsert i horisonten att se fram emot.

Våra repertoar sträcker sig från fantastiska kvällar av rock-and-roll till firandet av traditionella svenska sånger, moderna popklassiker och mer. Och naturligtvis är vår årliga Adventskonsert ett populärt och oförglömligt sätt att starta julfestligheterna.

Boka dina biljetter tidigt om du funderar på att komma och se oss!

Här ser du oss nästa gång:

April 30, torsdag, Valborgsmässosjung – Åmmeberg, Askersund, Skyllberg

Å så det gnistrande fyrverkeriet. Magnifikt som vanligt

Mamma Mia-hitsen! INSTÄLLD – men vi återkommer i höst… Maj 4, måndag

Johan Stengård & Askersunds Manskör. Biljettpris Ordinarie 315 SEK, (inkl. serviceavgift 25 SEK).

Johan Stengård är en av ABBA:s originalmusiker med en lång karriär som en av Sveriges mest uppskattade och efterfrågade instrumentala solister, med ett hundratal konserter per år och allt fler internationella framträdanden i Europa, Kina och USA. I Askersund har Johan glädjen att få samarbeta med Askersunds Manskör i denna succékonsert med musik av ABBA, lite evergreens och en och annan musikalisk anekdot. Medverkar gör även pianist Ulf Esborn.

Föreställningens längd 2 tim 30 min  (inkl. paus). Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén till konserten. Ej återköp av köpta biljetter. Vid sen ankomst kan vi inte garantera platsen du bokat.

För bokning av rullstols- och ledsagarplatser kontakta Askersunds Turist- & Evenemangsbyrå via mail info@visitaskersund.se eller tel 0583-810 88. OBS! Det är inte tillåtet att ta med rollator och barnvagnar in i Stora salongen med tanke på säkerheten vid en eventuell utrymning. Det är därför heller inte tillåtet med rullstolar på våning 3.

Obligatorisk garderob
För din och andras trivsel och säkerhet är det obligatorisk garderob à 20 kr som tillfaller lokala föreningar. Jackor på stolar/i gångar är en fara vid utrymning.

Copyright © 2020 Askersunds Manskör | My Music Band by Catch Themes
Scroll Up